Over ons

Boomkwekerij Koos Buitenhuis zet zich inmiddels al jarenlang in om hoogwaardige groen-producten te leveren aan haar klanten.

Het familiebedrijf is in 1972 opgericht door Koos Buitenhuis. Na een jarenlange samenwerking, is inmiddels het stokje overgedragen aan zoon Henry. Naast de kwekerij aan het Laag Boskoop, is er een tweede locatie aan de Heuvelhofweg in Hazerswoude.

Door de jaren heen heeft de kwekerij zich ontwikkeld tot een bloeiende onderneming. Waar het assortiment eerst alleen bestond uit een variatie aan Coniferen, kwam daar al snel de productie van Buxus bij. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met onder andere Berberis, Euonymus, Lavendel en verschillende haagconcepten.

Werken op de kwekerij

Dagelijks werkt een enthousiast team op de boomkwekerij aan het kweken van een hoogwaardig product. We zetten ons in om de producten verzendklaar te maken om zo aan de wensen van u als klant te voldoen. Zowel binnen als buiten het bedrijf gaan wij voor een optimale samenwerking.
Dit doen wij door het ontwikkelen van specialismen van onze medewerkers en het inzetten van ieders talenten. Tegelijk zetten we de schouders eronder om samen uw bestelling compleet te maken.

Innovatie en duurzaamheid

Wij onderscheiden ons graag op een innovatieve manier. Duurzaamheid is daarbij een uitgangspunt.
Zo kweken wij volgens de nieuwste productietechnieken en gebruiken mest bij de productie. Hiermee ondersteunen wij de boeren en verhogen de kwaliteit van het product op een natuurlijke manier. Met een frisse blik op de toekomst, laten we groen groeien door vakmanschap.

Maatschappelijk betrokken

Als bedrijf dragen wij verantwoordelijkheid voor onze medemens. Wij hebben oog voor de medewerker en we werken samen met verschillende sociale ondernemingen.

Samen werken

Een goede samenwerking geeft werkplezier en is de basis voor een mooi eindresultaat. Samen kom
je verder.

Innovatief

Wij kweken volgens de laatste productietechnieken, waarbij duurzaamheid voorop staat.

Betrouwbaar en integer

Betrouwbaarheid en integriteit naar zowel de klant als onze medewerkers vinden we ontzettend belangrijk.

nl_NLNL